Prvi trening malih vaterpolista

Sinoć je na đakovačkom Gradskom bazenu svoje prve vaterpolske korake napravila prva generacija polaznika škole vaterpola

15ak djevojčica i dječaka osnovnoškolskog uzrasta, od 8 -12 godina, trenirali su uz igru i veselo druženje pod vodstvom trenera Pišl Ivana – Kokija.

Sljedeći trening je u petak u 19h. U planu je da nade VK Đakovo treniraju 4 puta tjedno, a prema sadašnjem rasporedu (koji će se po potrebi mijenjati) termini su pon., sri. i pet. od 19-20h te sub. od 19-21h.

Jako smo sretni i ponosni što smo unatoč teškim uvijetima uspjeli započeti s radom škole vaterpola, godinu dana od osnutka kluba. Škola vaterpola bio je naš najvažniji projekt koji ćemo i dalje unaprijeđivati i posvećivati mu najveću pozornost. Nadamo se da će još djece čuti za našu školu i zainteresirati se za vaterpolo i želimo samo da se djeca bave sportom i da im treninge učinimo zanimljivima te da s veseljem jedva čekaju odlazak na trening  -  rekao je predsjednik VK Đakovo Ivan Išasegi.

Jednom tjedno, pa tako već ove subote, na treninge će dolaziti i treneri VK Kruna Osijek koji najviše ulaže upravo u rad s mlađim dobnim kategorijama i čiji mladi vaterpolosti zadnjih godina postižu zapažene rezultate na državnim prvenstvima, ravnopravno se noseći s vršnjacima iz najboljih hrvatskih klubova Mladosti i Juga.

Suradnja s VK Kruna Osijek ostvarit će se i kroz odigravanje prijateljskih utakmica tijekom ljeta te mogućnošću da najtalentiraniji mladi đakovački vaterpolisti nastave trenirati u Osijeku nakon zatvaranja Gradskog bazena.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Download Free WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Premium Free WordPress Themes and Free Premium WordPress Themes