Upisi u školu vaterpola

LJETNA ŠKOLA VATERPOLA

PRIJAVA
Za prijavu kliknite na -> PRIJAVNI LISTIĆ

POČETAK
Škola vaterpola započinje po završetku nastave u osnovnim školama. Prvi treninzi održat će se 16.06.2012., a raspored i termini bit će objavljeni nakon završetka upisa.

SVAKI POLAZNIK ŠKOLE VATERPOLA MORA NA PRVI TRENING DONIJETI POTVRDU OD OBITELJSKOG LIJEČNIKA DA JE ZDRAV I DA SE SMIJE BAVITI SPORTOM!

ZAVRŠETAK
Treninzi će se održavati do zatvaranja Gradskog bazena, oko 01.09.2012. Nakon zatvaranja Gradskog bazena, najtalentiranija mladi vaterpolisti dobit će mogućnost nastavka treniranja u Osijeku, u suradnji s VK Kruna Osijek čiji će treneri sudjelovati u radu škole vaterpola i tijekom ljeta.

ČLANARINE
Mjesec:
srpanj 2012. – 100 kn
kolovoz 2012. – 100 kn

Članarine za mjesec lipanj su besplatne.

NATJECANJA
Tijekom ljeta odigravat će se prijateljske utakmice protiv mladih vaterpolista iz VK Kruna Osijek, a na jesen postoji mogućnost da nade VK Đakovo (godište 2000. i mlađi) sudjeluju na državnom prvenstvu.

NEPLIVAČI
Za školu vaterpola mogu se prijaviti i neplivači te poluplivači. Unutar škole bit će organizirano više skupina djece prema starosti i razini plivačke vještine.

INFORMACIJE O UPISIMA
Neven Markulić – 098 930 8744
Goran Grgić – 098 922 3119

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Download Free WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Premium Free WordPress Themes and Free Premium WordPress Themes